99blackion Da Big Boss
Брой мнения : 694 Join date : 2010-08-12 Местожителство : yeah, everywhere, but I have one statue in the hall of fame ^^
Описание на Героя Покемони: Инвентар: Комбинации от атаки:
| Subject: Моля ви прочетете! Tue Oct 19, 2010 12:19 am | |
| DТака, правя тази тема, защото един потребител каза нещо което ме накара да пиша тази тема. Благодаря, Гн. Потребител. Тук пише някои неща, които просто (надявам се да не звуча като класната.) трябва да знаете. Те са като споилери, за да не хабя място. Просто го натиснете. - Spoiler:
Атаки.
Един Покемон не може току-така да знае всички атаки. Той знае една-две и после се увеличават. Пишете ми по ЛС ако искате да знаете какви атаки може да получи Покемона ви и как.
- Spoiler:
Еволюция.
О, моля ви. Ев. камъни са само за някои Покемони, те не са за който ти падне. Другите Покемони еволюират със битки, някои когато са щастливи и др.
Пот и битки.
Понеже не измислих друго, това ще се казва така. Повечето от Покемоните еволюират така- с труд, здрава работа.
Щастие.
Някои от Покемоните еволюират когато са много щастливи. Затова ги хранете често със пуфини и т.н., играйте с тях..
Ев. Камъни. Свободно Съчинение.
Много малко Покемони еволюират с ев. камъни. Питайте кои.
Други.
Има някои Покемони които са специфични. Например някои са при размяна, други когато знае някоя атака, трети когато държи нещо.. Питайте. Надявам се да помогна, не да ви накарам да ме мразите. xD Питайте, моля. | |
|
Persefona Новаче
Брой мнения : 5 Join date : 2010-10-16 Age : 29 Местожителство : София,България
| Subject: Re: Моля ви прочетете! Tue Oct 19, 2010 12:52 am | |
| Защо да те мразя?Ти нищо не си ми направил. | |
|
99blackion Da Big Boss
Брой мнения : 694 Join date : 2010-08-12 Местожителство : yeah, everywhere, but I have one statue in the hall of fame ^^
| Subject: Re: Моля ви прочетете! Tue Oct 19, 2010 12:53 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Моля ви прочетете! | |
| |
|